Friday, July 01, 2005

Çikolatalı Kurabiye



ÇIKOLATALI KURABİYE

Malzemeler:
3 su bardağı un
1 su bardağı nişasta
1 çay bardağı pudra şekeri
1 paket margarin
1/2 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 fincan damla çikolata

Hazırlanışı:
Un elenerek ortası açılır, kenarlarına nişasta, pudra şekeri, vanilya ve kabartma tozu ilave edilip margarinle hamur yoğrulur. Çikolatanın yarısı ilave edilerek hamur toparlanır. Ceviz büyüklüğünde parçalar kurabiye şekline getirilerek üzerleri damla çikolata ile süslenir. 150 derece sıcaklıktaki fırında 25-30 dakika pişirilir.

2 comments:

Anonymous said...

yemekleri çok güüüüüüüüüüüüüüüzeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllll olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.

Anonymous said...

slmmm